fredag kväll

Godmorgon allihopa!

I dag ska jag sitt och plugga spanska eftersom jag inte har skola och inte behöver jobba. Måste lämna in spanskan snart så det är dags att köra igång. Sedan ska jag träffa Christoffer i kväll, får se om vi åker och grillar med några evo människor eller om vi tar det lugnt och ser på film hemma ho honom. Vilket som så kommer det bli jätte kul!

I går fick jag en kris när jag kom fram till att jag kanske inte har råd att plugga om jag vil ha kvar lägenheten osv. Lång historia. Men min underbara kille lugnade ner mig och stöttade mig. Så nu är det bara att plugga och hoppas på det bästa i slutet av varje månad. Mina föräldrar vill inte hjälpa mig ekonomiskt så det är bara att hålla tummarna på att det går ändå. Jag vill verkligen ta studenten!

Vad ska ni andra göra denna fredag då?


Kommentarer
Postat av: Linda

jo :)

2008-08-29 @ 13:23:25
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

tack så mycket! :)

2008-08-29 @ 13:32:05
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag har inte riktigt bestämt mig än, ska kolla vad dom andra har för planer :)

2008-08-29 @ 15:27:30
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Sussie

Men asså, nu fattar jag inget. Du bor altså i egen lägenhet och jobbar så varför ska dina päron hjälpa dig ekonomiskt då för? Mina päron skulle heller aldrig hjälpa mig. Dom tycker att jag ska klara mig själv. Visst är det skittufft men man måste väl bli vuxen nån gång.

2008-08-29 @ 22:32:48
URL: http://sussies.blogg.se/
Postat av: tilda

sv:sussie.

lilla gumman jag pluggar på heltid har en lägenhet men jobbar bara två dagar i veckan för att kunna plugga så mycket som jag gör. jag flyttade nog hemifrån långt innan dig och har iaf tagit hand om mig själv otroligt mycket längre än dig. så om du ska fortsätta skriva om mitt ex och att jag ska växa upp utan att säga vem fan du är så kan du väll iaf ta reda på fakta först!

2008-08-31 @ 11:16:30
URL: http://tillantilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0