snart flyga...

sitter hemma hos pappa nu. var ute på krogen med syrran i går. och i morogn så flyger jag till dublin...
jag kommer dö bara så att alla vet om det..

...

Det finns saker man inte kan glömma.

Det finns känslor som man inte kan gömma.

Det finns minnen som aldrig försvinner.

Hur många tårar som än rinner!!


kära far min

det här skriver min kära pappa i sin blogg!! tack pappa du e underbar <3




"Min bättre hälft påminde mig igår om att jag borde berätta för min dotter hur stolt jag är över henne. Alltså beter jag mig som min egen pappa gjorde mot mig - ha! Åkte dit på den! Visst kan man bli galen på tonåringarna ibland, jorden roterar ju som bekant runt dem. Men när min lilla skrutt (var hon nyss) inte bara bor själv, jobbar och pluggar utan dessutom ser till att skolans resa blir av genom att ringa och boka både hotell och flyg, då blir jag imponerad. Vi pratar inte om att ringa den lokala turistbyrån, nej, nu menar att ringa till Irland och boka ett hotell plus att flygbolaget hade en internationell växel så hon fick även där ta det på engelska. Snyggt jobbat, tjejen! Fy på mig som inte säger det till dig!"

Lurad.. igen??

Har inte skrivit på ett tag nu. Har inte orkat. Min prins gjorde slut med mig för ett tag sedan och jag har bara gått runt i en dimma. Trodde på att allt skulle bli bra den här gången jag litade på det han sa till mig. Jag litade på att när han sa att han lärt sig nått förra gången och ville försöka igen, att han menade det. Men tydligen inte. Lurad igen, känner sig så jävla dum! Man öppnar sig för någon, ställer upp i vått och torrt och får sedan det som anledning till att han ska göra slut. Låter som ett väldigt fint sätt att säga att han inte vill vara med mig på men ändå. Vi ar gått igenom massor tillsammans och han säger fof att han känner för mig men det går tydligen inte på¨rätt sätt eller nått. Palla!

Aja, jag ska iaf försöka ta tag i mig lite och börja skriva igen. Hoppas alla har haft en bra fredag  och början på en underbar lördag =)



bjuder på den härhemska bilden igen från första kvällen som jag träffade Christoffer.
träffade honom först på cross banan sedan drog jag med honom och micke till en fest hemma hos nicki i sumpan och sedan den kvällen var  det bara vi i hela världen....


Dublin

Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Ledsen för det. Har haft mycket att göra och så kom jag inte hem fören i går. Jag trivs jätte bra i skolan och på nya jobbet och det är helt underbart!

Livet leker =D den 29 september åker jag till Dublin med skolan vilket ska bli jätte kul. Jag ha ju bara varit utomlands två gånger i mitt liv. (Om man inte räknar med Finland och Danmark =P )

I helgen hände inte så mycket jag dansade både fredag och lördag och så firade vi lisas födelsedag. Christoffer var på Kinnekulle och körde med evo-klubben. Och han vann till och med racet =)  

Och nu är det snart helg igen =D


skoldag eller vad???

Kom precis hem och jag måste säga att den här dagen sööög. Fattar fof inte verför vi skulle till McDonald's. fick inte ut nått alls av det. sedan fick vi åka tillbaka till sokolan för att titta på super size me och svara på frågor. Behöver nog inte säga mer.

I morgon har jag en lektion, pedagogiskt ledarskap. Sedan ska jag dansa och så har lisa fyllt år så vi ska väll festa lite. Saknar redan mig pojke... känner mig jätte larvig men jag är iaf ärlig.


McDonald´s

Jaha, efter jobbet i går åkte jag direkt till Christoffer. Jag cyklade faktigst och det var jätte mysigt. Vägen från mitt jobb hm till honom är en jätte mysig cykelväg längs med vattnet. Underbart! Vi tittade på idol =) alltid lika underbart. Och nu ska jag snart in till Stureplan och möta min klass. Vi ska till McDonald's på studiebesök. Varför man nu gör det i trean =S aja, sedan ska jag nog träffa Haley och ta en fika.

Christoffer åker bort över helgen och har massa saker som händer så jag kommer inte få träffa honom på 7 dagar nu =( inte kul alls!! Kommer sakna honom jätte mycket!


underkläder

måste bjuda på den här. bara älskar den! snart lön då blir det att klicka hem =)



vad tycker ni visst är den söt?

onsdag

Jaha då var det morgon igen. Jag har inte sovigt mycket alls i natt =(

Och så har jag drömt en hel del konstiga drömmar.

Idag ska jag jobba, ska hämta Filippa kl 15 på dagis. Efter det ska jag träffa Christoffer =)

Vi ska väll som vanligt äta nått och se på film. Det blir såhär när vi pluggar båda två vi har bara tid på kvällarna och inte ens det alltid. Aja, men just nu går det bra ändå  =)


fy fan

Kom precis hem från föreläsningen. Är inte nöjd alls!

Det var mer reklam för deras företag än om hur man startar ett eget företag och lyckas.

Helt ärligt sög det. jag som drog med mig min rektor och Patrik dit känner mig lagom dum nu =S aja, som kee sa man lär sig av sina misstag.

Nu ska jag plugga lite och sedan sova alldeles för länge =P

Hoppas ni haft en bättre kväll än mig =)


skola

jaha då ska man snart springa iväg till tåget då. har två lektioner i engelska i dag och sedan ska jag på föreläsning i kista. skriver mer när jag kommit hem.

plugg kväll =(

Kom hem från jobbet nu. Har bara hunnit prata en snabbis med Christoffer i telefon. Ska plugga lite och sedan måste jag sova. Skola i morgon engelska hela dagen och på kvällen ska jag på en föreläsning om passiv inkomst i kista. Så det blir en lång dag =(

God natt allihopa!


bilderna från igår



Haley tycker inte om att vara med på bild =P



Mauri ser lite ut om en jordekorre =D

lesen att det inte blev fler och att dom kom lite sent.

RSS 2.0