helgen

Kom precis hem efter en hyfsat lugn helg. I fredags var jag med Christoffer. Han lagade middag till oss. (Ja, det är sant. Min kille kan laga god mat.) Sedan tittade vi på film och bara myste. I går satt jag med Sandra hela morgonen och halva dagen och drack alldeles för mycket kaffe och pratade massa skit innan jag åkte till dansen. Vi jobbade jätte bra i går och kom en bit till på den nya koreografin. Hoppas vi kan föröka hålla sams nu så vi får uppträda snart. Christoffer var på race och kom och hämtade mig på dansen senare på kvällen. Typ kl 3 när alla kräftorna och vinet som vi festade på var slut. =P nu sitter jag och vet inte om jag är trött, bakis eller hungrig kanske alltihopa =S någon annan som haft en trevlig helg? (kommer med bilder från gårdagen senare)


Fredags mys

Jaha då har halva dagen gått utan att man gjort nått vettigt. Okej inte helt sant jag har pluggat lite spanska men inte mer än det. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag åker till Christoffer.

Vi ska nog bara ta det lugnt i dag och äta middag och se på film.

Jag hoppas verkligen att det ska fungera mellan oss den här gången. Tror inte någon av oss riktigt vet varför det inte fungerade förra gången. Men vi vill båda att det ska fungera så vi jobbar på det. Jag älskar honom och det är väll det ända som betyder nått just nu? Att vi älskar varandra.


fredag kväll

Godmorgon allihopa!

I dag ska jag sitt och plugga spanska eftersom jag inte har skola och inte behöver jobba. Måste lämna in spanskan snart så det är dags att köra igång. Sedan ska jag träffa Christoffer i kväll, får se om vi åker och grillar med några evo människor eller om vi tar det lugnt och ser på film hemma ho honom. Vilket som så kommer det bli jätte kul!

I går fick jag en kris när jag kom fram till att jag kanske inte har råd att plugga om jag vil ha kvar lägenheten osv. Lång historia. Men min underbara kille lugnade ner mig och stöttade mig. Så nu är det bara att plugga och hoppas på det bästa i slutet av varje månad. Mina föräldrar vill inte hjälpa mig ekonomiskt så det är bara att hålla tummarna på att det går ändå. Jag vill verkligen ta studenten!

Vad ska ni andra göra denna fredag då?


vinter -07



Jag och Christoffer åkte till sundsvall förra vintern.

Hans familj har hus där och så bor lite släckt till honom där. Det var otroligt mysigt!!
Saknar det  jätte mycket!

Bilden är tagen nedanför huset.


Deep inside you know it’s true

Kom hem från Christoffer nu. =)
Igår träffade jag pappa och åt lunch sedan gick jag till skolan och pratade med min engelska lärare om tentan. Fick veta att jag antagligen kan få slå ihop engelska a och engelska b till en tenta. =D

Sedan åkte jag in till stan och mötte Sandra om skulle titta på skor och en tröja. Gick runt i stan ett tag innan vi åkte hem för att träffa Christoffer och lära oss åka bräda. Det gick inte så jätte bra om jag ska vara ärlig. =S men jag ska lära mig! Det är aldrig för sent. ( hoppas jag )

Sedan åkte jag och prinsen hem till honom och tittade på film och myste hela kvällen.

Idag har jag pluggat spanska och slöat i soffan =P

Börjar bli uttråkad vill hitta på nått i dag...


prinsen


The end of a journey back in your arms again

There's no place I'd rather be than right here by your side


sånt är livet!

Kom precis hem från Christoffer. Vi hade världens mysigaste morgon!

Vi sov ut ordentligt i hans nya helt otroliga lägenhet! Sedan drack vi kaffe och åt frukost ute i solen. Hans grannar är jätte trevliga.=) Vi tog en promenad längs med vattnet till badstranden och tillbaka. Myste i soffan och tittade på sex and the city filmen innan jag skulle åka hem och han skulle träffa Martin.

När jag satt och väntade på tåget ringde min rektor och berättade att skolan bytt lokaler och att jag börjar redan i morgon kl 9.00. sedan ska vi allihopa till stan och äta lunch innan vi ska på någon teater. Blev lite chockad eftersom jag trodde att vi skulle börja först på onsdag. =S men men sånt är livet.

Ska kanske tillbaka till Christoffer på middag i kväll. Får se hur det blir med det.

Någon mer som börjar kolan igen i morgon??


fjortis pojkar

Jaha, i dag har jag städat och tvättat och gjort allt det där tråkiga som man inte drömmer om när man flyttar hemifrån. Ska dansa i morgon igen. Gruppen värkar ha klarat sig efter allt bråk så nu är det bara att jobba vidare och hoppas på det bästa. =)

Fredag är det också, kanske går ut med några kompisar på kvällen om man orkar det.

Någon annan som har planer för fredagen?

Christoffer flyttar till sin nya lägenhet i morgon. Ska bli kul att få se den. ( när jag nu får tid till det =S ) har inte hänt nått alls i dag...

Men i går träffade jag Sandra och tog en öl. Sedan satte vi oss i lekparken utanför oss och väntade på att klockan skulle bli sex and the city =P när vi satt där kom det tre killar och skulle vara balla med en vodkaflaska. Tills dom kom fram till att dom var väldigt små och att vi inte var två fjortisar som ville supa i en lekpark. Haha! Ganska intressant.

Aja, ser fram mot salsan i morgon iaf!! =D


 


som om ni skulle bry er

Jaha då går jag nu då. Ska förbi Sandra på vägen. Har sådan tur att hon bara bor några portar ifrån mig men i samma hus. =P palla inte hålla på som alla andra och fota vad jag har påmig. ( som om ni skull bry er ) så ha en trevlig kväll utan att veta om det så kanske ve ses ute över en öl denna fina onsdagskväll =D

Bye bye


onsdags öl?

Sandra hörde precis av sig och undrade om vi skulle till tegel ikväll. Vet inte om jag orkar men vi ska iaf träffas på hantverkaren och ta en öl så får vi se hur det blir sedan.

Funderade lite över varför man går ut en onsdag egentligen. Dom flest jobbar ju eller går i skolan i morgon. Hur orkar man det? Jag är ju ledig så för mig är det skit samma men alla andra, sitter dom bakis på jobbet då eller? Jag skulle aldrig gå ut om jag skulle jobba dagen efter. Aja, skit samma. Inte mitt problem. =P


pizza =D

Åkte till crossbanan i går och träffade Christoffer. Sedan fick vi god middag hos hans föräldrar innan vi åkte hem till honom. sista natten i den lägenheten nu. =( varför jag bryr mig är väll för att jag också bodde där med honom förut. Fina minnen. =) hoppas han får det jätte bra i nya lägenheten.

Nu ska jag gå och köpa pizza för jag är jätte hungrig! Och sådan tur man har som kan äta vad man vill utan att det syns =P ( än iaf ) inte alla som har sådan lyx ;P


ska bjuda på den här skit snygga korsetten!!
www.kleio.se


Jobb =)

Vakande av att telefonen ringde, det var min nya chef. Japp, nya! =)

Fick jobb i dag redan innan jag hunnit kliva ur sängen. =P en familj i Hägernäs vill att jag jobbar som hemma hos dom som Nanny. Det är vad jag gjort senaste året så det passar mig utmärkt. Börjar redan på lördag så håller alla tummar jag kan för att jag ska trivas i familjen.

I dag ska jag bara ta det lugnt. Mår lite bättre men har fof ont i halsen. Om jag orkar så åker jag ner till crossbanan och kollar när Christoffer tränar kidsen. Annars får jag träffa honom senare i kväll =D

Nu står iaf frukost överst på listan!


bild

Tänkte att jag skulle dela med mig av en bild på min kära Christoffer. ( hoppas han inte blir jätte arg ) trots cross olyckan och allt kaos så tycker jag om bilden. =S

Hur glad kan man inte vara när man krossat hela handleden och dragit den ur led. =P den här dagen var nog en av de värsta i Christoffers liv eftersom han efter den dagen inte får köra cross längre. Men att man kan se så lucklig ut, det är ganska häftigt! =P


snyggaste bilden iaf

Godmorgon allihop! Lyckades sova någon timme i natt iaf =D

Bara några dagar kvar till skolan börjar nu =( palla!! Bara ett år kvar iof och det är ju ganska skönt. Kan bli kul och se vilka som börjar 1:an också. Säkert nåns småsyskon.

I dag ska jag väll ta det lugnt och försöka bli frisk. ( hur man nu gör det )

Aja, nu ska jag dricka te och försöka vakna.

Bye

 

bilden är inte tagen nu eller hemma hos mig, men jag känner mig typ som jag er ut här =P haha


sjuk =(

Tog en taxi hem till Christoffer i går kväll efter några öl med Haley på China. Mådde inte så bra och hade fof ont i mitt knä så pallade inte åka tåg och buss. ( lat kanske man kan säga )

Sedan låg jag hela natten med feberfrossa och skakade och fick inte sova alls. Stackars Christoffer som skulle jobba och plugga i dag han fick inte sova mycket han heller. Slutade med att jag gick upp och la mig i ett varmt bad. Vilket hjälpte lite grann. Sedan bäddade ag ner mig i soffan för att låta Christoffer sova iaf en timme.

Vid frukosten var han världens gulligaste kille! Kramade om min och pussade mig i pannan och berättade hur mycket han tyckte om mig. Precis vad jag behövde den här morgonen. =)

Nu har jag legat i sängen hela dagen och försökt att sova.

Hoppas allt känns bättre i morgon !!



varma drycker är bra om man har ont i halsen, eller hur??

en helt vanlig dag...

I dag ska jag väll iväg och dansa igen. Får se hur det blir nu när alla i gruppen går runt och är arga på varandra. Som det ser ut just nu så kommer vi nog splittras. Det är jätte tråkigt, även om det ger mig mer tid till jobbet, skolan, och dansen inne i stan. Och så har jag ju Christoffer nu.

I kväll ska jag på kräftskiva hos en kompis till Haley, inte jätte sugen just nu men men. Det är bara en sådan där dag i dag när allt känns otroligt tråkigt! Hoppas det blir bättre snart, måste bara bli av med ont i halsen och mitt knä som hoppade ur led i dag.


backyard babies och takida konsert



Alex och Sandra



Takida



världens bästa Dregen



dregens autograf =P

pallar inte skriv allt med konserten var bra och efterfesten kul och jag fick en autograf och en kram =D

jag känner mig rik ! =)

Vad är det bästa som kan händ på morgonen när man är pank??

Det ska jag berätta. =) i dag när jag vaknade och kollade posten hade jag fått tillbaka på skatten!! En glad överraskning, pengar i brevlådan =P så nu ska jag till banken och hämta ut min nya förmögenhet =D


en dag ska jag tillbaka!!

Ledens har inte skrivit på ett tag nu. Är så otroligt stressad över allt bara. Skolan börjar nu, jag måste skaffa ett bra jobb (eftersom dom andra f*ttade sig) salsa gruppen kommer splittras om inte killarna kan skärpa till sig och jag står i skuld till pappa. Och i dag är Christoffer på lunch med en kompis kompis som bara ville äta lunch. Brudar är inte sådana, men det kan jag inte förklara för honom. aja, pallar inte fundera mer på det nu. Alltså all den här onödiga stressen!! Måste ha fått det av mamma hon är precis likadan. Pappa är iaf underbar och lånar mig pengar så jag får ha kvar lägenheten. Men nu har hela sommaren gått och det är daggs att hitta ett jobb så han slipper ge mig mer pengar.

Kanske ska träffa Haley i dag, om jag orkar. Vi är båda lediga hela veckan. Vi är iof båda två panka också =(

Skulle vara så skönt om vi inte var det, skulle ta med mig henne tillbaka till Teneriffa. Det var så jävla skönt att vara borta. Man kunde skita i allt, och bara ha det otroligt bra. =)



salsa

Fick precis veta att jag har salsa träning i kväll. Och jag som är så jävla trött!!

Hoppas killarna för en gångs skull kan komma i tid. Måste jobba på koreografin i dag, kommer bli extra jobbigt eftersom vi är två tjejer för lite. Vissa har ju turen att få åka på semester =P

Christoffer har åkt ut till Blidö över helgen för att fira sin pappas 50års dag. Kommer faktiskt att sakna honom =)

Aja, nu måste jag göra mig i ordning och springa upp till bussen. (varför man nu ska göra sig i ordning när det spöregnar)


Bye bye


var är sommaren??

Kom precis hem igen, lagom trött!! Ska iväg till centrum snart, måste skaffa nytt bankkort =(

Inte pigg på nått alls i dag, bara jätte trött...

Saknar sommaren nått enormt! Fick inte sova i natt pga åskan.

Eller vad tycker ni? visst blev det oktober lite väl snabbt.



bilden tog jag på semestern. var ute på havet med min mamma en vecka.
helt otroligt att vi inte tog död på varandra =P


tråkar

Sitter här och glor, är otroligt uttråkad!!!

Christoffer kommer snart och hämtar mig =D

Och i morgon måste jag till banken. Så otroligt tråkigt att sitta där, fatta inte varför man alltid ska behöva vänta halva dagen på sin tur. Det är precis som på sjukhus, man har bokat en tid men får ändå sitta flera timmar och vänta. Måste ju finnas nått system man kan använda för att slippa det.

Alla smarta människor där har ni nått att fundera på ?? =P


Bye bye


för mycket kläder =S

Har nu städat hela min dumma lägenhet!! Den ser ändå knappt städad ut, måste skaffa mer förvaring till min kläder. Blir galen, det ligger kläder överallt! Är iof jätte sugen på att flytt till nått större ändå. Har inte platts för nått alls =S måste bara få ett fast jobb så ska jag nog hitta nått som passar mig bättre =D stora garderober och hjärna en balkong =P

Eller vad säger ni? Dröm läget?


Kärlek?

Allt handlar om att hur du än lever, hur många vänner och släktingar du än har,  så är du i grund och botten ensam.
Så länge du inte klarar av att vara ensam med dig själv kommer den ensamheten att i vissa fall kännas djup och alldeles bottenlös. " jag vill skära ett hål och sakta krypa in i dig "  Så kan man uppleva det ibland när man känner att man inte kan komma en människa nära nog. Och varför vill man egentligen det? varför vill man in i någons innersta? Varför är känslan av att vara någon så nära,men ändå så långt borta, så jobbig?


"När jag blir rik, då kan du få köra evo"

I förrgår satt jag med Haley hemma hos Sergio och drack vin och tittade på film. Vi såg dagboken, världens bästa film genom tiderna!!

Trodde inte Haley skulle gilla den, drama är inte hennes grej direkt. Men hon älskade den, haha. Lagom full drog vi till andres och träffade killarna för att dansa. Vi hade riktigt kul och var inte hemma fören halv 5 på morgonen.

I går blev jag matförgiftad och låg på toalettgolvet hela morgonen. (Blää)

Mådde däremot jätte bra på kvällen och åkte till cross banan för att titta på Christoffer när han tränade några killar. Det var jätte kul att se honom på banan igen. Trodde inte det skulle hända igen efter olyckan. Men han körde till och med några varv, det var kul att se.

Sedan åkte vi till mc Donalds och hämtade hem mat. Satt hemma hos hans föräldrar och åt och tittade på tv hela kvällen.

Nu sitter jag hemma och tittar på One Three Hill. =D (ska städa snart) =(


första kvällen jag träffade Christoffer. haha
vi var i sumpan och festade (kanske syns)
glada,galna och jag är mörkhårig =P


"kaffe!"

I går skulle vi dansa men det blev bara jag och Hanna-li eftersom dom andra inte kom. Och fy fan vad vi fick jobba! Ni vet hur det är när man varit ute och sprungit och mår så där illa efter och det gör ont i hela kroppen. Det var jag och Haley i går. Mådde så dåligt när vi gick till bussen efteråt =P

Jag skulle träffa Christoffer också, kände mig såå fräsch. Fick berätta att jag varit på träningen och måste låna hans dusch innan han ens får en kram av mig. Som tur var så blev det inte så pinsamt eftersom han också varit och tränat =D haha tur ska man ha ibland, eller hur !?

Nu ska jag snart ut och springa sedan har jag dans i kväll igen.

Hoppas på att jag hör nått från nya jobbet i dag annars får jag ringa och kolla nära jag ska börja.


Bye Bye


sliten

I går blev det ändrade planer igen, jag fick världens skavsår av mina skor så vi åkte aldrig till Hard rock för att dansa. Jag och hanna-li åkte till treat och drack några öl meddans vi väntade på Jess. Gick sedan till Olsons och drack drinkar. Vi blev tidiga eftersom att vi alla var trötta. Redan 00.35 tog vi tåget hemåt. Sov som en stock i dag, behövde nog sova i kapp några timmar. Vaknade nu precis av att telefonen ringde. Det var hanna-li som undrade när vi skulle dansa. Så nu har jag en timme på mig att vakna och åka till Åkersberga. Pallar inte!

Tror att jag börjar på nya jobbet i morgon, men dom har inte ringt än så jag vet inte vilken tid. =S aja det blir nog bra med det.


Bye Bye


"Och nu har hon ändå mer självförtroende..."

Jaha, pappa tyckte inte jag skulle permanenta håret =( jobbigt! Har funderat på det länge nu och många säger att jag borde göra det. Jag lockar ju ändå håret när jag ska ut. (oftast) aja, vi får se hur det blir med det.

I kväll blir det iaf Hard rock med Hanna-li och salsa gruppen. Christoffer orkade inte eftersom att han ska på 75års kalas. Det var ett tag sedan som jag dansade så de ska bli kul =D

Gruppen ska uppträda i höst men just nu känns det som om de inte kommer bli av. jag är trött på att vi står och trampar på samma ställe och Hanna-li och hennes danspartner har bråkat så...

Orkar inte sitta och fundera på det nu. För nu ska jag äta middag och sedan måste jag börja göra mig i ordning.


Bye Bye


ska man permanenta håret kanske???



vad tycker ni??

"Min pappa är ju sten rik"

Jag han aldrig till salsan utan får ta det på söndag i stället. Var hemma hos Bella kl halv 7 skulle göra oss i ordning innan vi åkte hem till natta på förkrök. Som vanligt har man kläd ångest och rusar runt som en galning. När man provat vart ända plagg man äger så bestämmer man sig för det första man provade. ( samma visa varje gång). Va gjorde hallon smoothies med vodka för att lugna nerverna. =P Fast vi hade god tid på oss så fick vi springa till bussen. Hemma hos natta blev det fler drinkar och väldigt mycket tuttprat.  lagom glada bar det av till club G. hur trevligt vi än hade så blev vi inte långvariga. Jag sprang runt med en kompis till Bella och letade efter hennes flickvän som skulle vara där. Hann inte med så mycket mer innan Bella sa att det hade blivit för mycket. "Snygga killar som man vill ragga på ska inte stå och ta varandra på rumpan" haha det kan jag iof hålla med om. Så redan efter två timmar rörde vi oss hemåt. Skulle möta Christoffer hemma hos dom så jag åkte med Bella hem.

I dag blir det antingen en lugn kväll med Christoffer och film eller salsa på Hard rock =D

Skriver mer om det senare.


Bye Bye

  
SÅÅÅÅ SEXIGA!! =D


" Hästen skenar"

Vaknade i dag av att telefonen ringde. Gårdagen blev inte som planerat jag träffade inte Christoffer eftersom han inte mådde bra. Så jag åkte in till stan och gick på krogen med Micke och Sandra. Slutade hemma hos Micke med natt bad i havet. (Svin kallt).  Jag hade iaf väldigt kul =P

I dag när telefonen ringde ville jag dö, det var Christoffer som ville åka till Ikea. Torr i munnen och sprängande huvudverk försökte jag förklara att jag var lite bakis =S slutade iaf med att jag en kvart senare sitter i bilen på väg till Ikea. Det var (trots bakfyllan) jätte trevlig att gå runt där. Även om Christoffer var grinig och stressad. Han är otroligt söt när han blir så där grinig =D

Nu ligger jag hemma och funderar på hur jag ska planera min dag. Har salsa träning i dag kl.18 som jag måste hinna till sedan ska jag på club G med Christoffers syster Bella. Måste bli av med huvudverken till dess =S

Ska kanske försöka sova en timme till kom inte hem fören halv 5 i dag.


Bye Bye
 

jävla turister =P


RSS 2.0