ska börja skriva mer

Jaha så länge fick man ha snö. Det gick alldeles för fort. När jag gick och la mig på kvällen hade vi tre decimeter snö och när jag vakande på morgonen var det en grön gräsmatta utanför. Fy fan! Nått annat som inte alls är kul är att jag har gått och blivit sjuk. Har legat hemma flera dagar nu =( och i dag skulle jag egentligen vara på kryssning med mina vänner. Skit helg kan man säga.

I veckan ska jag jobba så mycket som möjligt och tänka så lite som möjligt. Har kommit fram till att jag är som lyckligast då. Hehe.


snö =)

Blev inga bilder. =(

Jag har inte skrivit på ett tag har hat lite för mycket för mig. Jobbat som en dåre den här veckan. inte alls kul!

Men nått som är kul är att jag har tre decimeter snö utanför mig =D och det snöar fortfarande. Älskar vintern! Men som jag sa tidigare, "inte bara för att det är närmare till sommaren, utan för att jag är barnsligt förtjust i att åka pulka" =)

Någon annan som älskar att åka pulka?


Fredag och helg

Då var det fredag igen, men jag ska bara ta det lugnt. En sväng till Täby centrum med Haley och sedan hem till hennes pappa för en god middag. I morgon ska vi nog till Pippi på kvällen annars har jag inga fler planer. Lägger upp lite bilder fån i kväll och i morgon senare.

Men nu måste jag duscha och göra mig i ordning.


lill-lördag

Jaha då har man vaknat och klivit ur sängen. Om en halvtimme ska jag åka och hämta Filippa på dagis. Sedan vet jag inte alls vad man ska göra i dag. Det är ju onsdag så nått kul kan man ju hitta på när det är lill-lördag. =P

Beror på hur sena jag kommer från Filippa också. Och så är ju inte Haley hemma. Så vem ska man då ta en onsdags öl med och prata tjej snack med. Bella kanske? Ringer dig senare gumms!


på benen igen

Usch vilket jävla väder det är! För inte så länge sedan satt jag och drömde om snön men det kommer ju aldrig ske. Det bara regnar och regnar. Det är mörkt också. Nr man vaknar på morgonen är det mörkt och när man kommer hem på kvällen är det minst lika mörkt. Som min kära vän Fågel sa. "När jag cyklar till jobbet på morgonen är det mörkt och regnar och när jag cyklar hem är det mörkt och regnar" .

Palla när ska vi få vinter!? Och om vi nu inte ska få en riktigt vit och kön vinter i år heller så skulle det iaf betyda att det snart är vår och sommar. =)

Man kan iaf få be att det ska sluta regna. Mina skor blir förstörda.


På Torsdag ska jag till min coach, hoppas på att kunna lägga massa skit bakom mig och kunna leva mitt liv igen. (var inte orolig Christoffer, jag pratar om annat skit ändig )

Men ni som vet vad det handlar om kan ju alltid hålla tummarna för mig. =P

Jag hoppas iaf på att få tillbaka gamla glada Matilda igen och jag vet att fler av er också vill ha mig tillbaka som den jag en gång var. ;)


I morgon ska jag göra ett sådant där segt ryck och tvätta massa kläder =(

Fy fan vad man önskar att man bodde hemma ibland!


...

Är man lycklig på fyllan eller glömmer man bara allt skit för en kort stund?

för att musiken ibland förklarar ens känslor bättre

Please come now, I think I'm falling
I'm holding on to all I think is safe
It seems I've found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say
Hold me now
I'm 6 feet from the edge and I'm thinking
Maybe 6 feet
Ain't so far down
I'm looking down now that it's over
Reflecting on all of my mistakes
I thought I found the road to somewhere
Somewhere in HIS grace
I cried out heaven save me
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say
Hold me now
I'm 6 feet from the edge and I'm thinking
Maybe 6 feet
Ain't so far down
Sad eyes follow me
But I still believe there's something left for me
So please come stay with me
'Cause I still believe there's something left for you and me


snö!!

Första snön föll över mitt hus i går =) älskar vintern och inte bara för att det betyder att det är närmre till sommaren. Utan för att jag älskar allt som har med snö att göra. Precis som ett litet barn =) tyvärr ville inte snön ligga kvar på marken utan det blev bara blask och det var ju inte lika roligt. Men men.. nu har iaf den första snön fallit vilket betyder att jag förhoppningsvis snart vaknar och det ligger ett stort vitt täcke av snö utanför mitt fönster =D


RSS 2.0